Τελευταία ενημέρωση: 24/1/2024

Για να εμπλουτίσουμε και να αναλύσουμε περαιτέρω την Πολιτική Απορρήτου της Georgakis-Aluminium, μπορούμε να προσθέσουμε πιο λεπτομερή εξηγήσεις σε κάθε ενότητα και να ενσωματώσουμε πρόσθετες πτυχές που είναι συνήθως σημαντικές σε μια πολιτική απορρήτου.

Εισαγωγή Η Πολιτική Απορρήτου της Georgakis-Aluminium αποτελεί θεμελιώδη στοιχείο της δέσμευσής μας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών μας. Εξηγούμε πώς συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε, και προστατεύουμε τα δεδομένα σας, συμμορφούμενοι με τις τρέχουσες νομοθεσίες και προτυπα.

Συλλογή Πληροφοριών Συλλέγουμε τα προσωπικά δεδομένα σας όπως ονόματα, διευθύνσεις email και τηλεφωνικούς αριθμούς μόνο μέσω νόμιμων τρόπων, όπως είναι η συμπλήρωση φορμών επικοινωνίας στον ιστότοπο μας. Επίσης, συλλέγουμε δεδομένα χρήσης ιστοσελίδας, όπως πλοήγηση και προτιμήσεις, για την ανάλυση και βελτίωση των υπηρεσιών μας.

Χρήση Πληροφοριών Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας για να επικοινωνούμε μαζί σας, να απαντάμε σε αιτήματα ή ερωτήσεις, και να προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες. Τα δεδομένα χρηστών είναι ζωτικής σημασίας για τη βελτίωση των υπηρεσιών και των στρατηγικών μάρκετινγκ μας.

Διαμοιρασμός Δεδομένων Δεν πωλούμε ούτε μοιραζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα σας με τρίτους, εκτός από νομικά εξαιρετικές περιπτώσεις, όπως νομικές απαιτήσεις ή με τη ρητή σας συγκατάθεση. Οποιαδήποτε μεταβίβαση δεδομένων γίνεται με αυστηρή τήρηση των νομικών προτύπων απορρήτου.

Ασφάλεια Ακολουθούμε αυστηρές πρακτικές ασφάλειας για την προστασία των δεδομένων σας, όπως κρυπτογράφηση, τακτικές ενημερώσεις ασφαλείας και περιορισμένη πρόσβαση στα δεδομένα.

Δικαιώματα Χρηστών Τονίζουμε το δικαίωμα των χρηστών να αιτηθούν πρόσβαση, διόρθωση, ή διαγραφή των δεδομένων τους. Επίσης, οι χρήστες έχουν το δικαίωμα να αντιταχθούν στην επεξεργασία των δεδομένων τους για ορισμένους σκοπούς.

Ενημερώσεις της Πολιτικής Δεσμευόμαστε να διατηρούμε την Πολιτική Απορρήτου μας ενημερωμένη και σύμφωνη με τις τρέχουσες νομικές απαιτήσεις. Θα ενημερώνουμε τους χρήστες για ουσιαστικές αλλαγές μέσω του ιστοτόπου μας